Clientervaringen

 

Ineke, 60 jaar, rugklacht

"Al enige jaren heb ik veel pijn hoog in mijn rug. Fysiotherapeuten die mij alleen maar oefeningen gaven konden niets bereiken, daardoor kreeg ik alleen maar meer last. Op advies van een vriendin ben ik bij Huub terecht gekomen. Hij deed een uitgebreid onderzoek, om te kijken wat de oorzaak was en wat hij eraan kon doen. Hij heeft met manuele therapie en houdingsadviezen veel bereikt waardoor mijn klachten verdwenen zijn."

Johan, 68 jaar, schouderklacht

"De heer van den Ende neemt de tijd voor je verhaal en voor de behandeling. Ik heb het gevoel dat er naar mijn klachten wordt geluisterd en ik goed word behandeld. Professionele behandelruimte."

Gerard, 43 jaar, hardloopblessure

"Oké, je wordt ouder maar je wil het niet weten dus je blijft hardlopen en liefst nog wat harder en vaker dan eerst. Maar op een gegeven moment dan krijg je kniepijn. Astrid doet een uitgebreid onderzoek, zij vraagt mij alles uit. Ook het loopschema en de training komen uitgebreid aan bod. Zij ontdekte een probleem van de knieschuif en een veel te ambitieus loopschema. Zij heeft mij geadviseerd steunzolen te nemen, oefenschema te doen en een aangepast loopschema. Alles is nu weer in orde. Ik werd door Astrid heel prettig en deskundig geholpen, mijn complimenten."